The beat goes on!

JAZZ & SO - ZUTPHEN PRESENTEERT:

We meldden het al op onze home-pagina: ons 4e Peacock-concert kon helaas geen doorgang vinden i.v.m. een heupbreuk van Hans Driesten.
Zoals de zaken er nu voorstaan, wordt het concert verplaatst naar 13 mei; nader bericht volgt via website, nieuwsbrief en een uitnodiging.
Maar eerst richten we de blik op 18 maart als Daddy to the Rescue zijn opwachting komt maken. Iedereen die tijdens het festival in oktober deze formidabele band aan het werk heeft gezien, zal ongetwijfeld weer present zijn. Voor alle anderen: dit wordt echt een muzikale happening die je niet missen mag!


21 januari foto-impressie The Storyville Jassband

18 maart Daddy to the Rescue

Daddy to the Rescue maakte in korte tijd furore in België en Nederland met authentieke swing, jumpblues, jive en vooral boogie woogie uit de 40-er en 50-er jaren. Deze 5-koppige band (piano, contrabas, gitaar, sax en slagwerk) swingt en niet zo’n beetje ook! Voor een overdaad aan decibellen hoeft u niet bang te zijn; ook op authentieke wijze kun je een geweldig feestje bouwen!

18 april Old Iezer Jazzband

Een band die telkens weer kans ziet niet alleen mensen te trekken maar ze ook altijd een hele prettige middag of avond weet te bezorgen en die dus niet voor niets is uitverkozen tot onze huisband. We houden het traditionele lenteconcert van Nick Smit en zijn mannen dus graag in ere!