Hét (echte) Jazz-evenement van de regio!
Nog 9 dagen tot 27, 28 en 29 OKTOBER 2017:
2e FESTIVAL JAZZ & SO - ZUTPHEN

JAZZ & SO - ZUTPHEN PRESENTEERT:

Nee, we gaan ons zelf niet op de borst kloppen maar ook in alle bescheidenheid durven we te zeggen dat het eerste seizoen van “Jazz at The Peacock” een doorslaand succes was. Veel tevredenheid alom over de kwaliteit van de bands en het prima sfeertje. Ook grote tevredenheid bij de bands zelf, die het bijzonder prettig spelen vonden in De Pauw en blij verrast waren over de aandacht en het enthousiasme van het publiek dat zorgde dat De Pauw bij alle concerten goed gevuld was.

En dus gaan we - in onze nieuwe, stijlvolle accommodatie Fort Bronsbergen,  rustig verder op de ingeslagen weg. We zijn op tijd in de slag gegaan om de bands van ons verlanglijstje binnen te halen en presenteren u -niet zonder enige trots- het programma voor 2017/2018.

19 november The Four Stream Jazzband &  The Twinckle Stars

Voor allen die vorig jaar present waren bij hun optreden bij At the Jazzband Ball zijn geen wervende teksten nodig; die komen vanzelf terug. Voor de rest: de Four Stream speelt al 20 jaar samen. Volwassen dus, maar nog heerlijk jong en dynamisch, met een zeer gevarieerd repertoire met veel gospel en spititual. En ook nu brengen ze dat piepjonge, geweldige zangduo The Twinckle Stars mee!

17 december C’est Si Bon

Vergeet het Rosenberg Trio maar, hoe goed ze ook zijn! Dit is Gipsy Jazz op het hoogste niveau en bovendien niet alleen een lust voor het oor maar ook voor het oog. Een geweldig swingende presentatie, fascinerende soli, en spannende uitstapjes naar de echte zigeunermuziek en Bossa Nova zorgen dat u zich geen moment verveelt en geboeid blijft tot het einde. Want echt: c’est sí bon…

21 januari The Storyville Jassband

Traditionele jazz, New Orleans, Blues, Gipsy Jazz, het maakt allemaal deel uit van het omvangrijke repertoire van de Storyville Jassband, een van Nederlands succesvolste bands in hun genre. Geroemd om hun passie voor muziek en hun geweldige enthousiasme. Vaak optredend op buitenlandse podia en een goed contact onderhoudend met hun grote inspirator: Chris Barber.

18 februari Hans Driesten 4 Blues

“De man spéélt geen blues, hij ís blues” schreef de Stentor over zijn optreden in een afgeladen café “De Deur” tijdens ons festival. Grijp je kans deze plaatselijke legende, gesteund door een prachtige band, te zien optreden. De echte zuivere blues: puur, doorleefd en soms ontroerend mooi. En Hans is nooit te beroerd om er een paar heerlijke uitsmijters als Blueberry Hill tegenaan te smijten.. . 

18 maart Daddy to the Rescue

Daddy to the Rescue maakte in korte tijd furore in België en Nederland met authentieke swing, jumpblues, jive en vooral boogie woogie uit de 40-er en 50-er jaren. Deze 5-koppige band (piano, contrabas, gitaar, sax en slagwerk) swingt en niet zo’n beetje ook! Voor een overdaad aan decibellen hoeft u niet bang te zijn; ook op authentieke wijze kun je een geweldig feestje bouwen!

18 april Old Iezer Jazzband

Een band die telkens weer kans ziet niet alleen mensen te trekken maar ze ook altijd een hele prettige middag of avond weet te bezorgen en die dus niet voor niets is uitverkozen tot onze huisband. We houden het traditionele lenteconcert van Nick Smit en zijn mannen dus graag in ere!


Het is ons vaste voornemen onze (lage) prijs van € 7,50 voorlopig te handhaven. Voor wie nóg voordeliger uit wil, hebben we het komende seizoen een passepartout in de aanbieding. Een passepartout kost € 47,50 en geeft entree bij alle 6 bovenstaande concerten. Bovendien ben je gratis welkom bij At the Jazzbandball op 28 oktober (de zaterdag van ons Jazzfestival) in Fort Bronsbergen waar twee topbands voor je optreden: The Dixieland Crackerjacks en The Farm House Jazz & Blues Band. Daarnaast is er een optreden van een dansgroep en zijn er ook hier enige hapjes. Je maakt dus een heerlijke jazz-avond op hoog niveau mee! Normaal betaal je voor deze avond € 15,-. Onze meest trouwe vrienden, betalen voor ons hele jaarprogramma van 6 concerten à 7,50 en 1 dubbelconcert à 15,- geen € 60,- maar 47,50! Bovendien verstrekken wij de passepartout-houders een pasje waarmee je in no time langs de kassa bent en krijg je bij de meeste jazzclubs in de regio korting op de normale entreeprijs.

Belangstelling?
Stuur een mail naar pjptempelaars@gmail.com. Vermeld het aantal stuks + de naam/namen en het adres en tel.nr. van de betreffende personen. Wij regelen de rest.

Je middag helemaal compleet maken met een diner vooraf?
Ga naar onze nieuwsbrief nr. 6, elders op deze website.