The beat goes on!

JAZZ & SO - ZUTPHEN PRESENTEERT:

Nee, we gaan ons zelf niet op de borst kloppen maar ook in alle bescheidenheid durven we te zeggen dat het eerste seizoen van “Jazz at The Peacock” een doorslaand succes was. Veel tevredenheid alom over de kwaliteit van de bands en het prima sfeertje. Ook grote tevredenheid bij de bands zelf, die het bijzonder prettig spelen vonden in De Pauw en blij verrast waren over de aandacht en het enthousiasme van het publiek dat zorgde dat De Pauw bij alle concerten goed gevuld was.

En dus gaan we - in onze nieuwe, stijlvolle accommodatie Fort Bronsbergen,  rustig verder op de ingeslagen weg. We zijn op tijd in de slag gegaan om de bands van ons verlanglijstje binnen te halen en presenteren u -niet zonder enige trots- het programma voor 2017/2018.

                                                                  

19 November Four Stream New Orleans Jazzband & Twinckle Stars 

voor een foto-impressie van deze middag: scroll naar beneden

 

17 December:

21 januari The Storyville Jassband

Traditionele jazz, New Orleans, Blues, Gipsy Jazz, het maakt allemaal deel uit van het omvangrijke repertoire van de Storyville Jassband, een van Nederlands succesvolste bands in hun genre. Geroemd om hun passie voor muziek en hun geweldige enthousiasme. Vaak optredend op buitenlandse podia en een goed contact onderhoudend met hun grote inspirator: Chris Barber.

18 februari Hans Driesten 4 Blues

“De man spéélt geen blues, hij ís blues” schreef de Stentor over zijn optreden in een afgeladen café “De Deur” tijdens ons festival. Grijp je kans deze plaatselijke legende, gesteund door een prachtige band, te zien optreden. De echte zuivere blues: puur, doorleefd en soms ontroerend mooi. En Hans is nooit te beroerd om er een paar heerlijke uitsmijters als Blueberry Hill tegenaan te smijten.. . 

18 maart Daddy to the Rescue

Daddy to the Rescue maakte in korte tijd furore in België en Nederland met authentieke swing, jumpblues, jive en vooral boogie woogie uit de 40-er en 50-er jaren. Deze 5-koppige band (piano, contrabas, gitaar, sax en slagwerk) swingt en niet zo’n beetje ook! Voor een overdaad aan decibellen hoeft u niet bang te zijn; ook op authentieke wijze kun je een geweldig feestje bouwen!

18 april Old Iezer Jazzband

Een band die telkens weer kans ziet niet alleen mensen te trekken maar ze ook altijd een hele prettige middag of avond weet te bezorgen en die dus niet voor niets is uitverkozen tot onze huisband. We houden het traditionele lenteconcert van Nick Smit en zijn mannen dus graag in ere!